9.5

Het is elke keer weer verrassend hoe Brigitte erin slaagt om met ontwerpen te komen die er precies zo uitzien als je het zelf had gewild. Ze slaagt er steeds in om de dingen die in mijn hoofd zaten vorm te geven zoals ik zou willen dat ik het zelf bedacht had.Ze lijkt soms al te weten wat er in mijn hoofd zit voordat ik dat zelf al helemaal helder heb.

Peter Vluggen
GolfClubFysio

8.5

De samenwerking met Brigitte werkt heel prettig. Ze is heel flexibel en kan snel schakelen. Als persoon heel fijn om mee te werken!

Laura Hopman
Marketing manager Dolmans

10

Ik maak al heel wat jaren gebruik van de creativiteit van Bontjes oog voor detail. Wat begon met een heel sterk logo tot aan promotie en reclame uitingen in de jaren daarna. Er wordt goed geluisterd naar de wensen van de opdrachtgever. Een aanrader!

Bart Hut
Register Makelaar-Taxateur RMT

10

Wij zijn zeer tevreden over onze nieuwe etiketten! Alle producten werden snel en naar wens opgeleverd. Brigitte staat altijd voor ons klaar, doet net dat stapje extra en reageert nagenoeg direct op ieder bericht. Voor ons de perfecte combinatie tussen een professionele werkhouding, vakkennis en dat alles onder een informele, persoonlijke sfeer. Super!

Richard de Graaf
Vin Unique

9

Wij werken al vele jaren met veel plezier samen met Brigitte. Een vakvrouw op gebied van vormgeving. Brigitte kan snel schakelen, heeft oog voor details, luistert goed en denkt mee. Geen wollige verhalen, prettig no-nonsense, pragmatisch en oplossingsgericht. Of het nu gaat om het ontwikkelen van een logo, opvallende uitnodiging of een prettig leesbare brochure die net even anders is, met Bontjes’ oog voor detail weten we zeker dat we ‘raak schieten’. Prettig voor ons én onze klanten. Brigitte is als geen ander in staat om onze wensen en ideeën te vertalen naar prachtig vormgegeven uitingen.

Iris Hillen / Jolanda Kros
Gazeuse Communicatie & Evenementen

9

Prettige samenwerking, vakkundig en snel, dat kenmerkt Brigitte!

Jeanne de Bruijn
Internationale Meubelgroep

8,5

"De samenwerking met Brigitte is prettig informeel en to-the-point. En je kunt erop vertrouwen dat niet elk wissewasje een onaangename verrassing oplevert op de factuur! Da's prettig, want dan kan je ook makkelijker 'sparren' om tot het beste resultaat te komen."

Jos Sweens
Ameliore

9,5

Brigitte is erg betrokken, denkt mee met het ontwerp zonder de visie en het idee van de klant te verliezen. Ze is erg origineel, creatief en ze geeft je al lopende het gesprek nieuwe zienswijzen en inspiratie. Er volgen verschillende ontwerpen die tot het uiteindelijke ontwerp aan te passen zijn. Het resultaat was voor mij erg sterk en persoonlijk, wat uitdraagt wat ik voor ogen had. Dit had ik zonder haar hulp niet kunnen ontwerpen.

Alex Davidse
Alex Coacht

9

Het is heel prettig samenwerken met Brigitte. Ze is professioneel, snel en komt met originele ontwerpen die aansluiten bij de vraag.

Gytha Steenvoorden
Global Head of Communications Nyrstar

9,5/10

Onze opdrachten zijn bij Brigitte altijd in ‘veilige handen’. Ze levert kwaliteitsvol en snel werk. Maar ook: ze is altijd vriendelijk en heeft een no-nonsens-aanpak wat zalig is om mee samen te werken. Aanradertje!

Fabienne Buvens
Communications Advisor Nyrstar

10

Brigitte heeft voor ons een mooi en passend ontwerp gemaakt en daarbij goed geluisterd naar onze wensen. Ook deelde ze ideeën over hoe het ook (of in ons geval beter) zou kunnen. In haar communicatie is ze vlot en praktisch en daarmee kwam het snel tot een product waar we heel blij mee zijn.
Een dikke 10!

Ingrid van der Werf
Wethouder van Eupenschool

10

Ik wil je bij deze hartelijk bedanken voor het bedenken van mijn logo, fantastisch, zoals je meedenkt en alles doorneemt tot een geheel wat helemaal bij mij past.
De service die je geeft en ook het geduld en je professionaliteit, je bent een topper. Niets is je teveel en je reageert heel snel op vragen, komt met ideeën en oplossingen. Ik hoop nog lang met je samen te kunnen werken, een dikke 10!

Yvonne van Tuijl
Schoonheidssalon Mooi en Intens

10

“Dankzij Bontjes heb ik nu de uitstraling en huisstijl die bij mijn bedrijf past. Brigitte heeft mijn wensen goed vertaald naar een mooi ontwerp en heeft daarbij op een goede wijze meegedacht hoe dit aan zou spreken bij mijn klanten.
Ik zou Bontjes willen omschrijven als Klant- gericht, levert kwaliteit, is daadkrachtig en super vriendelijk.”

Jeffrie de Laure
OK-E Elektrisch Veilig Wonen

8

De samenwerking met Bontjes Oog voor Detail werkt heel prettig. Brigitte is goed bereikbaar, enthousiast en begrijpt wat je bedoeld of stelt de juiste vragen om op de goede weg te komen. Ze denkt met je mee, werkt snel en nauwkeurig!

Esther Schoot
Medewerker Marketing, Acquisitie & Communicatie

8

Een prettig bedrijf waar we als Nibevo International in het verleden veel zaken mee hebben gedaan. Met name voor het make up assortiment IDUN Minerals met 250 items heeft Brigitte diverse promotie programma’s bedacht en naar alle tevredenheid uitgevoerd. Door verkoop IDUN Minerals is onze samen- werking op een lager pitje komen te staan. Echter door mijn sponsor activiteiten voor de volleybalclub Ledûb in Budel hebben we elkaar weer gevonden.
Er diende een uitnodiging voor het bijwonen van de eerste thuiswedstrijd voor de sponso- ren en genodigden gemaakt te worden. Brigitte kwam met het lumineus idee een fles wijn met een label waar de uitnodiging opstond te ontwikkelen en te overhandigen aan beide doelgroepen.
Dit heeft afgelopen week plaats gevonden en is een ongekend succes geworden.
Vele sponsoren en genodigden waren in de sporthal aanwezig...

Vanwege haar rijke ervaring, het meedenken met, het ontwikkelen van en de creativiteit is Bontjes’ Oog voor detail een toegevoegde waarde voor het bedrijf en de vereniging. Ook Brigitte als persoon is prettig om mee te werken.

Charles Bouwer
Nibevo International

BEZOEKADRES

Rondven 47
6026 PX Maarheeze

OPENINGSTIJDEN

Op werkdagen van 9.00 - 17.00
Uiteraard op afspraak